Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home2/rand0048/public_html/protectie/includes/functions/database.php on line 19
STINGATOARE PORTABILE CU PULBERE PRESURIZATE PERMANENT, Echipamente de protectie, echipamente protectia muncii - Andami Echipamente Protectie

STINGATOARE PORTABILE CU PULBERE PRESURIZATE PERMANENT

STINGATOARE PORTABILE CU PULBERE PRESURIZATE PERMANENT
Se utilizeaza la stingerea inceputurilor de incendii din clasele A,B,C, in spatii inchise sau deschise (mijloace de transport auto, statii PECO, magazine, depozite, magazii, centrale termice, nave, vagoane CFR etc.), precum si asupra echipamentelor electrice cu tensiuni pana la 1000 V.
RECIPIENTUL este executat din tabla de otel prin procedee de sudura omologate, pe masini automate de sudat sau din aliaj de aluminiu. ROBINETUL este executat din alama, fiind prevazut cu maner de sustinere, brat declansator si manometru indicator de presiune.
AGENTUL DE STINGERE - pulbere ecologica uscata universala ABC-E 40% care asigura stingerea cu eficienta maxima pentru toate tipurile de focare. Pulberea nu contine substante periculoase pentru sanatatea oamenilor si a mediului inconjurator.
GAZUL PROPULSOR - azotul (N2), gaz ecologic fara variatii de presiune la variatiile de temperatura.
Presiune de lucru : 14 bar.
Presiune de proba : 25 bar.
Control presiune : vizual pe manometru.
Temperatura admisa : -20°C ... + 60°C.
Verificarea stingatorului se face cel putin o data la 30 de zile, prezenta acului indicator al manometrului in zona verde confirmand functionalitatea stingatoului.
Tipuri stingatoare: P1; P1,5; P2; P3; P5; P6; P9.
Opinii
Share Product
Share via E-Mail Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Buzz Share on Digg
Echipamente de protectie, echipamente protectia muncii - Andami Echipamente Protectie